Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is zo'n beetje het magische woord aan het worden als het gaat om betere organische vertoning in zoekresultaten. Magisch is het natuurlijk niet maar het is wel een veelomvattend begrip. Wat wordt er nu precies mee bedoeld?

Duidelijke structuur en inhoud

Om een website optimaal voor zoekmachines in te richten is er een massa aan dingen die je kunt doen. Sommige aanpassingen zullen een minimaal effect opleveren, andere zorgen voor wat grotere stappen vooruit.

Wat verduidelijking

Belangrijk is dat de url-structuur van je website klopt. De url moet door zoekmachines 'gelezen' kunnen worden en moet aansluiten bij de inhoud van de website pagina. Een url als: www.musicenmedia.nl/cat-1-page-2-new echt natuurlijk niets over wat er achter die url schuil gaat. Daar moet staan: www.musicenmedia.nl/zoekmachine-optimalisatie. Op die manier komt er een koppeling tussen de url en de pagina inhoud. Dat begint uiteindelijk al een beetje bij de domeinnaam. Bij een transportbedrijf is het handiger om te kiezen voor www.abctransport.nl. Het woord transport in de url maakt voor zoekmachines direct duidelijk waar de website over gaat.

zoekmachine optimalisatie roosendaal

Meer dan je zou verwachten

Om een website (pagina) optimaal te krijgen zijn er tal van andere factoren die eraan meewerken. De laadsnelheid van de website, juiste invoer van meta-data, afbeeldingen met omschrijvingen, binnenkomende links, uitgaande, links en noem maar op.

Zoekmachine optimalisatie, maak een plan van aanpak.

Optimaliseren van een website is kijken naar de complete website en gestructureerd aan de slag gaan met belangrijke issues zoals pagina titels, dubbel omschrijvingen, etc. We kunnen het niet vaak genoeg tegen onze klanten zeggen. Het heeft geen enkele zin om een pagina vol te stoppen met 'keywords', om goedkoop links te kopen bij andere websites zodat er meer inkomende links zijn en andere dingen. Dit heeft uiteindelijk alleen maar nadelige gevolgen en zal op termijn zorgen voor een terugloop in de zoekresultaten.

We zijn u graag van dienst om uw website hoger te laten scoren in de zoekresultaten. We beloven geen 'Absolute Top 1 Notering' omdat dat niet realistisch is. Ook uw concurrenten zitten niet stil, zoekmachine optimalisatie is een kwestie van de juiste aanpak en in beweging blijven. Lees meer over het belang van goede zoekmachine optimalisatie.

Bel vandaag nog 0165-563830 / 0611-403298 voor een afspraak of stuur een email via ons aanvraagformulier.