—- Zoekmachine adverteren

Google ads online advertentie campagne

Beter zichtbaar in Google

Wil je met je bedrijf beter zichtbaar worden in zoekmachines, dan is Google Ads een effectieve manier om je bedrijf onder de aandacht van potentiele klanten te komen.

Google Ads (voorheen Adwords) biedt legio mogelijkheden om je bedrijf online te promoten. Al tegen een klein bedrag per dag kun je een goede positie in Google bereiken. Maar hoe start je ermee?

Onderzoek waar je klant op zoekt en maar gerichte advertenties.

We doen eerst een zoekwoorden onderzoek, gedacht vanuit de klant. Het heeft geen zin om te adverteren met woorden waarop niet gezocht wordt. Daarom bepalen we eerst waar de zoekvraag zit. Vervolgens richten we een advertentiecampagne in met tekstadvertenties om zichtbaar te worden in Google. Je bepaalt zelf hoeveel je uitgeeft aan de advertenties om de kosten beheersbaar te houden.

 

Google shopping advertenties

Promoot de artikelen in je webshop via Google shopping. Google shopping is de manier om de verkoop van je webshop een boost te geven.

Binnen de mogelijkheden van je webshop platform maken we een product-feed die wordt gekoppeld aan Google Shopping. Als de feed helemaal goed staat kun je direct starten met verkopen van je artikelen. Het is ook mogelijk om je producten bijvoorbeeld via Bol.com, Vivino, Marktplaats of andere netwerken te verkopen. Bel voor meer informatie.

Remarketing advertenties

Een klant bezoekt je website of webshop niet maar één keer. In een orienterende fase zal hij vaker terugkomen, websites of webshops van collega’s bezoeken voordat hij tot een aankoop over gaat.

D.m.v. remarketing kun je er voor zorgen dat klanten in zij orienterende fase contact met jouw bedrijf houdt. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bel voor meer informatie.

BEL NU: 085 666 15 99 of 0611 403 298

Webdesign, Reclame, Drukwerk, Nieuwsbrieven, Promotiemateriaal, Website Hosting, Onderhoud en Optimalisatie

Over ons

----

Music&Media Webdesign en Reclame
Argon 15 H

4751XC, Oud Gastel

info@musicenmedia.nl

Tel.: 085 401 8258

KvK: 20115726

Openingstijden:
Ma - Vr. 08:00 - 18:00
Za: Via mail bereikbaar
Zo: Via mail bereikbaar

Privacy beleid

Kennis van:

----

Wordpress / WooCommerce

HTML5, CSS3, Bootstrap

MailChimp

Photoshop / Indesign / Illustrator

Google Ads

Open Cart

Google Analytics
Google Search Console
Google Merchant

Website sponsor van snowboard topsporter Niek van der Velden. 

Volg ons:

----

Via Social media

Internet- en print reclamebureau in Roosendaal / Oud Gastel. Wij ontwikkelen en optimaliseren websites & webshops, verzorgen zoekmachine optimalisatie ontwerpen logo’s, huisstijlen en verzorgen geprinte reclame.