—-Website teksten

Website en brochure teksten schrijven

Om je producten of diensten op een website of in een brochure te beschrijven zijn duidelijke teksten een must.

Denk hierbij aan product omschrijvingen of informatie over uw diensten of activiteiten. Het maakt dat klanten optimaal worden voorgelicht en direct een goede indruk van je bedrijf of productenpakket krijgen.

Het mag geen geheim zijn dat de kwaliteit van uw website teksten ook van grote waarde is voor de ranking van uw website door Google en vertoning ervan in de organische zoekresultaten.

Schrijf unieke content

Om je website pagina goed te beoordelen gelden er meerdere factoren die daarop van invloed zijn. Allereerst is de inhoud van de tekst het belangrijkste. Maak een tekst niet te kort, probeer minstens 300 woorden te schrijven. Dit is geen limiet maar en uitgangspunt. Het spreekt voor zich dat een langere tekst meer kansen maakt.

Kies de juiste indeling

Schrijf niet in een stuk door. Net als in een krant is het voor de lezer fijn als er tussenkopjes zijn zodat duidelijk is waar de volgende alinea over gaat. Het maakt de tekst ook duidelijk en overzichtelijk. Daarnaast zal een zoekmachine uw pagina op dezelfde manier bekijken. Als de structuur klopt is het makkelijker te beoordelen waar de pagina over gaat.

 

Schrijf voor je klanten, niet voor Google

Hoe verleidelijk het ook lijkt, website teksten schrijven doet u voor uw klanten en niet voor zoekmachines. De strategie van ‘laten we zoveel mogelijk zoekwoorden toevoegen’ werkt allang niet (als het ooit al heeft gewerkt). Google beoordeelt je website naar unieke content. Wat heeft deze pagina meer, of anders, te bieden dan vergelijkbare websites? Is er geen meerwaarde, dan is er ook geen reden om uw website hoger in de zoekresultaten te plaatsen. Kopieer dus nooit teksten van andere websites, dan kan alleen maar nadelig uitpakken.

Teksten laten schrijven

Wij schrijven teksten voor veel websites en blogs. Ontbreekt het u aan tijd of inspiratie om nieuwe content voor uw website te verzinnen? Neem eens contact op, wij zijn u graag van dienst!

BEL NU: 085 666 15 99 of 0611 403 298

Webdesign, Reclame, Drukwerk, Nieuwsbrieven, Promotiemateriaal, Website Hosting, Onderhoud en Optimalisatie

Over ons

----

Music&Media Webdesign en Reclame
Argon 15 H

4751XC, Oud Gastel

info@musicenmedia.nl

Tel.: 085 401 8258

KvK: 20115726

Openingstijden:
Ma - Vr. 08:00 - 18:00
Za: Via mail bereikbaar
Zo: Via mail bereikbaar

Privacy beleid

Kennis van:

----

Wordpress / WooCommerce

HTML5, CSS3, Bootstrap

MailChimp

Photoshop / Indesign / Illustrator

Google Ads

Open Cart

Google Analytics
Google Search Console
Google Merchant

Website sponsor van snowboard topsporter Niek van der Velden. 

Volg ons:

----

Via Social media

Internet- en print reclamebureau in Roosendaal / Oud Gastel. Wij ontwikkelen en optimaliseren websites & webshops, verzorgen zoekmachine optimalisatie ontwerpen logo’s, huisstijlen en verzorgen geprinte reclame.