—-Website Optimalisatie

Optimalisatie van je website

Je wilt voor jouw dienst of product het liefste een toppositie in de zoekresultaten van Google. Dat is nog niet zo eenvoudig want er zijn meer bedrijven die eenzelfde dienst of product aanbieden.

Daarom probeer je je website zo optimaal mogelijk in te richten zodat juist jouw website goed scoort in de zoekresultaten van Google en dat je bezoekers een goede ervaring op je website hebben. De praktijk leert dat dat nog niet zo eenvoudig is.

Of je website hoog in de zoekresultaten wordt vertoond is afhankelijk van meer dan 200 verschillende factoren. Maar waar en hoe moet je beginnen?

Website analyse voor beter prestaties

Om te weten hoe je website scoort en waar de verbeterpunten zitten voeren we een technische analyse uit. Hierbij worden tientallen punten zichtbaar zoals o.a. de snelheid van de website, gebruik van headings, meta-data, inhoud en links. Dit rapport vormt de basis om structureel met je website aan de slag te gaan.

Zelf doen of uitbesteden?

Het rapport is een eenmalig investering waarmee je, op basis van de instructies, zelf aan de slag kunt gaan. Heb je geen tijd of niet de mogelijkheid om het zelf te doen dan nemen we die taak graag van je over. Dit kan bestaan uit een eenmalige optimalisatie-ronde of een maandelijks plan waarbij de website steeds verder wordt geoptimaliseerd. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw website! Lees hier alvast wat tips om zelf aan de slag te gaan met optimalisatie van je wordpress website.

BEL NU: 085 666 15 99 of 0611 403 298

Webdesign, Reclame, Drukwerk, Nieuwsbrieven, Promotiemateriaal, Website Hosting, Onderhoud en Optimalisatie

Over ons

----

Music&Media Webdesign en Reclame
Argon 15 H

4751XC, Oud Gastel

info@musicenmedia.nl

Tel.: 085 401 8258

KvK: 20115726

Openingstijden:
Ma - Vr. 08:00 - 18:00
Za: Via mail bereikbaar
Zo: Via mail bereikbaar

Privacy beleid

Kennis van:

----

Wordpress / WooCommerce

HTML5, CSS3, Bootstrap

MailChimp

Photoshop / Indesign / Illustrator

Google Ads

Open Cart

Google Analytics
Google Search Console
Google Merchant

Website sponsor van snowboard topsporter Niek van der Velden. 

Volg ons:

----

Via Social media

Internet- en print reclamebureau in Roosendaal / Oud Gastel. Wij ontwikkelen en optimaliseren websites & webshops, verzorgen zoekmachine optimalisatie ontwerpen logo’s, huisstijlen en verzorgen geprinte reclame.