—-Website Hosting & Onderhoud

Snelle wordpress hosting en website onderhoud

Website hosting

Zoek je supersnelle hosting voor je website? Wij leveren registratie van je domeinnaam, betrouwbare hosting met dagelijkse backups en SSL voor een veilige website verbinding. Ook is er meer dan voldoende ruimte voor al je emailadressen. Zijn er problemen, dan is er ondersteuning tot ’s avonds 22:00u.

Wil je verhuizen vanaf je bestaande provider? Ook dat kan. We verzorgen de verhuizing van het domein en richten de nieuwe hosting in. Mocht je de website ook willen verhuizen, dan zorgen we daar ook voor. Ben je geinteresseerd? Neem dan contact op voor een offerte.

Extra beveiliging

WordPress is het meest gebruikte platform om websites en webshops te bouwen. Het wordt gebruikt door miljoenen ontwikkelaars, wereldwijd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hackers proberen ongevraagd je website binnen te dringen. Er zijn verschillende mogelijkheden om je website extra te beveiligen. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw website.

Maandelijks onderhoud van je WordPress website en plugins

WordPress is continu in ontwikkeling. Er verschijnen dus regelmatig nieuwe updates. Deze updates bevatten nieuwe functionaliteit maar ook beveiligingspatches om de website up-to-date te houden.

Het is dus belangrijk om dat op regelmatige basis (bij voorkeur iedere 2 weken) bij te houden. We kunnen ons voorstellen dat je daar niet altijd tijd voor hebt of eraan denkt. Daarom bieden we een onderhoudscontract aan voor € 10,- per maand waarmee wij alle updates 2-wekelijks voor je uitvoeren. Zo weet je zeker dat je website altijd up-to-date is.

BEL NU: 085 401 8258

Webdesign, Reclame, Drukwerk, Nieuwsbrieven, Promotiemateriaal, Website Hosting, Onderhoud en Optimalisatie

Over ons

----

Music&Media Webdesign en Reclame
Argon 15 H

4751XC, Oud Gastel

info@musicenmedia.nl

Tel.: 085 401 8258

KvK: 20115726

Openingstijden:
Ma - Vr. 08:00 - 18:00
Za: Via mail bereikbaar
Zo: Via mail bereikbaar

Privacy beleid

Kennis van:

----

Wordpress / WooCommerce

HTML5, CSS3, Bootstrap

MailChimp

Photoshop / Indesign / Illustrator

Google Ads

Open Cart

Google Analytics
Google Search Console
Google Merchant

Website sponsor van snowboard topsporter Niek van der Velden. 

Volg ons:

----

Via Social media

Internet- en print reclamebureau in Roosendaal / Oud Gastel. Wij ontwikkelen en optimaliseren websites & webshops, verzorgen zoekmachine optimalisatie ontwerpen logo’s, huisstijlen en verzorgen geprinte reclame.