—-Website Helpdesk

Website helpdesk bij bouwen en onderhoud

Hulp met je website

Je bent heel enthousiast begonnen met het bouwen van een website of webshop alleen loop je op enig moment vast. Dat is begrijpelijk want het is natuurlijk niet iets wat je dagelijks doet. Hoe frustrerend is het als je na avonden zoeken en proberen nog steeds niets bent opgeschoten? Schakel dan een professional in!

Voor al je website vragen

Je kunt ons gewoon inhuren, voor een half uur, voor een uur voor het oplossen van je probleem of voor het vlot trekken van je website- of webshop project.

Misschien is het dat ene duwtje dat je nodig hebt om verder te kunnen gaan. Of misschien heb je geen tijd meer en huur je ons in om de website verder af te maken. Neem contact op en we kijken samen hoe we je het beste kunnen ondersteunen.

 

Website onderhoud

Ben je op zoek naar vast onderhoud voor je website? Ook daar ondersteunen we bij. Een plugin installeren en configureren, een shop-module in je wordpress website plaatsen, een koppeling met mailchimp, een popup module plaatsen of extra functionaliteit voor groothandels klanten implementeren? We hebben het allemaal onder de knie en kunnen je dus op projectbasis ondersteunen. Heb je iets waarmee je hulp nodig hebt? Bel gerust!

Website updates

Bijna de helft van alle websites draaien op WordPress. WordPress is een fantastisch platform waar meer en meer ontwikkelaars gebruik van maken. Je kunt je website ook eenvoudig onderhouden. Belangrijk is wel dat software en plugins regelmatig geupdated worden. Daar hebben we een abonnement voor op basis waarvan we maandelijks de benodigde veiligheidsupdates bijwerken.

BEL NU: 085 666 15 99 of 0611 403 298

Webdesign, Reclame, Drukwerk, Nieuwsbrieven, Promotiemateriaal, Website Hosting, Onderhoud en Optimalisatie

Over ons

----

Music&Media Webdesign en Reclame
Argon 15 H

4751XC, Oud Gastel

info@musicenmedia.nl

Tel.: 085 401 8258

KvK: 20115726

Openingstijden:
Ma - Vr. 08:00 - 18:00
Za: Via mail bereikbaar
Zo: Via mail bereikbaar

Privacy beleid

Kennis van:

----

Wordpress / WooCommerce

HTML5, CSS3, Bootstrap

MailChimp

Photoshop / Indesign / Illustrator

Google Ads

Open Cart

Google Analytics
Google Search Console
Google Merchant

Website sponsor van snowboard topsporter Niek van der Velden. 

Volg ons:

----

Via Social media

Internet- en print reclamebureau in Roosendaal / Oud Gastel. Wij ontwikkelen en optimaliseren websites & webshops, verzorgen zoekmachine optimalisatie ontwerpen logo’s, huisstijlen en verzorgen geprinte reclame.