—-Websites & Webshops

Website of Webshop ontwerp

Websites maken, dat is wat we al meer dan 15 jaar doen. Wij zijn sinds 2004 actief in het ontwikkelen van websites en webshops voor uiteenlopende bedrijven, van ZZP tot MKB en klein zakelijk.

Een website moet aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf, de juiste boodschap verkondigen, overzichtelijk zijn en goed werken op alle apparaten (desktop, tablet of mobiel). Daar zorgen we voor. We nemen je mee in het hele traject, van ontwerp tot realisatie zodat we zeker weten dat de website volledig naar je zin is. Bekijk hier ons werk.

Wij geloven in kennis delen. We bouwen websites en webshops en onderhouden ze ook voor onze klanten. Het is erg handig als je weet hoe je website werkt zodat je ook eenvoudig zelf aanpassingen kunt doorvoeren. Daarom leggen we functionaliteit graag aan je uit zodat je lekker zelf aan de slag kunt gaan. Gewoon vragen! Lees alvast een paar belangrijke trends die gelden voor iedere nieuwe website.

 

Hosting & Onderhoud

Natuurlijk wil je dat je website supersnel draait, en het liefste zonder zorgen. We bieden daarom supersnelle hosting aan waar je website of webshop op draait. Deze hosting is inclusief SSL, voor een veilige verbinding. Lees hier meer over onze hosting diensten.

Updates

Je website zal regelmatig om updates vragen. Dat is om er voor te zorgen dat de website veilig blijft en er geen problemen ontstaan. Het is dus belangrijk om dat op regelmatige basis (iedere 2 weken) bij te houden. We kunnen ons voorstellen dat je daar niet altijd tijd voor hebt of eraan denkt. Daarom bieden we een onderhoudscontract aan voor € 10,- per maand waarmee wij alle updates 2-wekelijks voor je uitvoeren. Zo weet je zeker dat je website altijd up-to-date is.

Prettig samenwerken

Van onze klanten krijgen wij deze opmerking vaak terug. Een prettige samenwerking. We geloven in relaties voor de lange termijn en gaan dit dan ook graag met je aan.

BEL NU: 085 666 15 99 of 0611 403 298

Webdesign, Reclame, Drukwerk, Nieuwsbrieven, Promotiemateriaal, Website Hosting, Onderhoud en Optimalisatie

Over ons

----

Music&Media Webdesign en Reclame
Argon 15 H

4751XC, Oud Gastel

info@musicenmedia.nl

Tel.: 085 401 8258

KvK: 20115726

Openingstijden:
Ma - Vr. 08:00 - 18:00
Za: Via mail bereikbaar
Zo: Via mail bereikbaar

Privacy beleid

Kennis van:

----

Wordpress / WooCommerce

HTML5, CSS3, Bootstrap

MailChimp

Photoshop / Indesign / Illustrator

Google Ads

Open Cart

Google Analytics
Google Search Console
Google Merchant

Website sponsor van snowboard topsporter Niek van der Velden. 

Volg ons:

----

Via Social media

Internet- en print reclamebureau in Roosendaal / Oud Gastel. Wij ontwikkelen en optimaliseren websites & webshops, verzorgen zoekmachine optimalisatie ontwerpen logo’s, huisstijlen en verzorgen geprinte reclame.