Een uniek ontwerp voor uw Website of Webshop

Website ontwerp

Websites maken, dat is wat we doen (naast andere reclame activiteiten). Wij zijn sinds 2004 actief in het ontwikkelen van websites voor uiteenlopende klanten, voor zzp'ers en het MKB. Uw website ontwerp is belangrijk voor de online uitstraling van uw bedrijf, maar ook de functionaliteit moet nauwkeurig worden bekeken.

Ontwerpen doen we samen

Samen met u inventariseren we eerst de gewenste functionaliteit zodat we achteraf niet voor ongewenste verrassingen komen te staan (neem bijvoorbeeld functies als taalkeuze, extra gebruikersmodules of een uitgebreide beheeromgeving). Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp. Het ontwerp wordt u als concept aangeboden waarna u kunt aangeven wat u graag veranderd wil hebben.

Om de website invulling te geven vragen wij u afbeeldingen en teksten aan te leveren. Mocht u dat niet voorhanden hebben kunnen wij teksten en illustraties voor u verzorgen. Na invulling en uitgebreid testen wordt de website online geplaatst zodat uw nieuwe klanten u kunnen vinden. 

 

website ontwerp roosendaal

Uw eigen website mobiel vriendelijk laten maken?

Heeft u een website en wilt u deze mobiel vriendelijk laten maken? Wij vertalen het ontwerp van uw huidige website naar een responsive layout zodat het zich automatisch aanpast naar smartphones en tablets.

Wilt u weten of uw website voldoet aan de mobiele richtlijnen die Google eraan stelt? Volg deze link om te controleren of uw website voldoet aan de mobiel vriendelijke standaard. Kijk hier voor meer informatie over het aanpassen van uw website, of neem vrijblijvend contact met ons op, wij regelen het graag voor u uit!