—- SEO trends voor 2020

Content en mobiele bruikbaarheid zijn het belangrijkste

Zoekmachine Google is continue bezig om de resultaten voor haar bezoekers zo optimaal mogelijk weer te geven. Wij zijn immers ‘klanten’ van Google en willen het meest relevante zoekresultaat getoond krijgen bij onze zoekopdracht. Daarom past Google hun algoritme regelmatig aan om er voor te zorgen dat dat ook gebeurt.

 

In sommige gevallen kunnen Google updates zorgen voor grote veranderingen in de organische zoekresultaten. Dan zul je aan de slag moeten met je website om hem te optimaliseren.

SEO trends voor websites en webshops in 2020

Mobiele weergave leidend

De smartphone wordt het belangrijkste apparaat waarmee websites en webshop bezocht/bekeken worden. Eind 2019 heeft Google ‘mobiel first’ als leidend aangegeven voor weergave van een website in de zoekresultetn. Wat betekent dat?

Dat betekent dat een website allereerst moet voldoen aan de richtlijnen voor weergave op een mobiele telefoon. Dit zal de positie van de website in de zoekresultaten bepalen. Er zijn meerdere factoren van invloed op de weergave van je website op mobiele apparaten. We geven je daar graag advies over.

Responsive design

Je gelooft het misschien niet maar er zijn nog steeds legio websites die niet responsive zijn, die zich dus niet aanpassen naar aangepaste weergave op een mbiele telefoon. Vroeger werd de website dan gewoon verkleind. Alleen omdat de letters dan bijna niet te lezen zijn heb je er als gebruiker niets aan. Dit beinvloedt dus de weergave van jouw website in de zoekresultaten.

Zorg er dus voor dat jouw website responsive is!

De gebruiker voorop

Hoe mooi je website er ook uit ziet, het gaat uiteindelijk om het gebruiksgemak. Het belangrijkste is dat de klant die je website bezoekt op een eenvoudige manier de juiste informatie kan vinden en dat de informatie die je aanbiedt klopt en ter zake doet. Laat daarom duidelijk blijken, in tekst en in beeld, waar jouw expertise zit en op welke manier je je onderscheidt van een collega bedrijf. 

Wil je met jouw website een beter positie in zoekmachines? Neem eens contact met ons op.

BEL NU: 085 666 15 99 of 0611 403 298

Webdesign, Reclame, Drukwerk, Nieuwsbrieven, Promotiemateriaal, Website Hosting, Onderhoud en Optimalisatie

Over ons

----

Music&Media Webdesign en Reclame
Argon 15 H

4751XC, Oud Gastel

info@musicenmedia.nl

Tel.: 085 401 8258

KvK: 20115726

Openingstijden:
Ma - Vr. 08:00 - 18:00
Za: Via mail bereikbaar
Zo: Via mail bereikbaar

Privacy beleid

Kennis van:

----

Wordpress / WooCommerce

HTML5, CSS3, Bootstrap

MailChimp

Photoshop / Indesign / Illustrator

Google Ads

Open Cart

Google Analytics
Google Search Console
Google Merchant

Website sponsor van snowboard topsporter Niek van der Velden. 

Volg ons:

----

Via Social media

Internet- en print reclamebureau in Roosendaal / Oud Gastel. Wij ontwikkelen en optimaliseren websites & webshops, verzorgen zoekmachine optimalisatie ontwerpen logo’s, huisstijlen en verzorgen geprinte reclame.