—-Ervaringen van onze klanten

—-Ervaringen van onze klanten

Music&Media in Roosendaal Is een professioneel bedrijf die meedenken en begrijpen wat wij als bedrijf met een website willen bereiken. Zeer kundige mensen die voor je klaar staan en zien wat er nodig is. Top!

Corné Janssen

Eigenaar, Wijnimport Janssen, Roosendaal

Ger doet al jaren onze website. We zijn goed vindbaar. Ger zorgt voor mooie layouts en wat wij echt geweldig vinden is dat we hem altijd kunnen bellen als er iets niet klopt of niet goed werkt. Reageert dan supersnel en zorgt dat het geregeld wordt. Kortom wij zijn zeer tevreden.

Marina Plasmans

Eigenaar, VDS Vloeren, Roosendaal

Zeer tevreden met de dienstverlening van Ger wat betreft de opstart van ons bedrijf. Korte lijntjes, persoonlijk contact, duidelijk en kwalitatief zeer goed. Ger is zelfs persoonlijk op ons bedrijf geweest om de sfeer te proeven en het bedrijf goed te leren kennen, waarna hij een voor ons goed passende website, flyers en logo heeft ontworpen. Absolute aanrader! Wij blijven zeker met Ger samenwerken.
Adriaan van Trijp

Eigenaar, Vleesboerderij van Trijp, Schijf

Ik werk nu al een aantal jaren met Ger als webmaster van mijn site elevatorpitchonline.nl En dat bevalt me uitstekend. Ger is bijzonder klantgericht, flexibel, deskundig en dienstbaar. Als ik een vraag heb staat hij meteen klaar om te helpen. En hij lost het op. Ook buiten kantooruren als het moet. Ger is een aanrader als je een partner zoekt die begrijpt wat een website moet doen.
Rob Overgaauw

Eigenaar, ElevatorPitchOnline, Gouda

Stichting Paul heeft Music&Media ingeschakeld voor de nieuwe website en we zijn erg tevreden met het resultaat! Ger is helder in wat haalbaar is, denkt mee, adviseert en zorgt voor een vlotte implementatie. Wij kijken terug op een hele fijne samenwerking!

Margot Franken

Bestuurslid, Stichting Paul, Roosendaal

Heb Ger enkele jaren geleden ontmoet voor het maken van mijn website Kosmetos en mijn ontwerp voor de visitekaartjes.

Vooraf neemt Ger even persoonlijk contact met je op, waarin duidelijk de ins en outs worden doorgesproken. Vooral dit persoonlijke contact vind ik erg prettig. Daarna gaat Ger bijzonder snel en accuraat aan de slag. Er kan altijd in overleg nog wat gewijzigd worden zonder problemen. Prijs kwaliteit is uitstekend.

Daarnaast denkt Ger altijd met je mee. Laatst met het Corona gebeuren was ik vergeten dit op de website te zetten.
Ger neemt dan zelf het initiatief om mij even te benaderen. Echt super fijn en alles weer TOP geregeld. Daar wordt ik nou blij van.

Wies van Berkum

Eigenaar, Kosmetos, Bergen op Zoom

Vanaf het eerste moment dat ik bij Ger kwam om mijn website te laten maken heb ik de samenwerking als erg prettig ervaren. De antwoorden op mijn vragen komen altijd erg snel en hij heeft altijd een oplossing!
Anton UijtdeHaag

Eigenaar, Roosendaals Wijnhuis, Roosendaal

Wij ervaren een uitstekende, persoonlijke en professionele dienstverlening. Problemen worden snel opgepakt en opgelost. Zelfs ’s avonds en in het weekend. 

Raymond Kuzee

Eigenaar, Woningontruiming Kuzee, Roosendaal

Al jaren werken wij met volle tevredenheid samen met Music&Media. Zowel de ondersteuning van offline als online marketing doeleinde is zeer goed. De communicatie verloopt soepel, de uitwerking is vlot en aan een half woord hebben zij genoeg voor een perfect uitgewerkte actie.

Freek Plokhooij

Eigenaar, Joh.deHeer Muziek, Sliedrecht

Het contact verloopt snel via telefoon, app of e-mail waardoor er heel snel kan worden gehandeld.

Hele duidelijke advies en uitgewerkte uitleg over de “materie”, het ‘overall’ meedenken is in deze een heel groot pluspunt, zeker als men zelf niet thuis
is op dit gebied. Klantvriendelijkheid en transparantie staan zeker garant voor een prettige samenwerking.

Peter van der Smissen

Verkoopleider, Hollandia Dakkkapellen, Roosendaal

Samen met Ger heb ik mijn website gemaakt. Vooraf hebben we bepaald wat de inhoud moet zijn van de website zodat je ook zonder advertentie gevonden wordt. Het is niet alleen een mooi gestylde website geworden, hij levert mij ook klanten op. En daar was het om te doen.
Christel Pennewaard

Eigenaar, Virtueel assistent Christel

Over ons

----

Music&Media Webdesign en Reclame
Argon 15 H

4751XC, Oud Gastel

info@musicenmedia.nl

Tel.: 085 401 8258

KvK: 20115726

Openingstijden:
Ma - Vr. 08:00 - 18:00
Za: Via mail bereikbaar
Zo: Via mail bereikbaar

Privacy beleid

Kennis van:

----

Wordpress / WooCommerce

HTML5, CSS3, Bootstrap

MailChimp

Photoshop / Indesign / Illustrator

Google Ads

Open Cart

Google Analytics
Google Search Console
Google Merchant

Website sponsor van snowboard topsporter Niek van der Velden. 

Volg ons:

----

Via Social media

Internet- en print reclamebureau in Roosendaal / Oud Gastel. Wij ontwikkelen en optimaliseren websites & webshops, verzorgen zoekmachine optimalisatie ontwerpen logo’s, huisstijlen en verzorgen geprinte reclame.