Online Adverteren

Zoekmachine adverteren

Om meer bezoekers naar uw site te krijgen is online adverteren een van de mogelijkheden. U kunt hiermee een betere zichtbaarheid bereiken en gericht nieuwe bezoekers naar uw website of webshop halen.
Google Adwords is een van de meest gebruikte advertentievormen. U kunt tegen een laag tarief per dag al beginnen met adverteren om te zorgen voor een betere zichtbaarheid. Advertenties kunnen heel specifiek worden ingericht op basis van zoekwoorden, interesse, regio en meer. Wij helpen u graag met het inrichten van uw campagne.

Hoe werkt Google Adwords?

Er is nogal wat onduidelijkheid over de manier waarop advertenties in de zoekresultaten vertoond worden. Google Adwords is een veilingsysteem waarbij meerdere factoren afhankelijk zijn voor bepaling van de plaats van de advertentie. Bekijk de video voor meer duidelijkheid over de werkwijze van Adwords advertenties.

adwords adverteren, online adverteren roosendaal, adwords advertenties

Display Adverteren

Met display advertenties kunt u banner-advertenties laten vertonen op websites zoals nu.nl, telegraaf.nl, ad.nl en veel meer. Advertenties kunnen worden getarget op regio, interesse en meer. Display adverteren kan tegen een overzichtelijk maandbedrag. Zo kunt u voor 350,- per maand al meer dan 50.000 vertoningen realiseren. De ideale manier om nieuwe klanten, internet breed, kennis met uw bedrijf te laten maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Start vandaag nog met adverteren!

Bel vandaag nog 0165-563830 / 0611-403298 voor meer informatie over online advertentie campagnes of stuur een email via ons aanvraagformulier.