—-Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief ontwikkelen Roosendaal

Een nieuwsbrief, maak contact met je klanten

Nieuwsbrieven zorgen voor klantenbinding. Een nieuwsbrief is een goede tool om regelmatig contact met je klanten te onderhouden. Voor een klant is het een lage drempel om zich in te schrijven voor een nieuwsbrief als deze via de website of webshop wordt aangeboden. Niet alleen houd je op deze manier contact met de klant, je kunt ze ook informeren over de nieuwste producten zodat zij verleid worden tot aanschaf. Door middel van statistieken verzamel je waardevolle informatie over jouw klanten zodat jij je sales nog beter kan aanpassen aan de behoeften van jouw klant.

Geen tijd? Wij verzorgen je hele nieuwsbrief

Mocht je zelf geen tijd hebben om een nieuwsbrief te maken dan kunnen wij dit voor je verzorgen. Van A tot Z. We verzorgen het design en de opmaak, we laten de teksten schrijven door een professionele tekstschrijver én we zorgen er voor dat de nieuwsbrief periodiek verstuurd wordt. Zo heb je er zelf geen werk aan, maar wel de voordelen.

Koppeling met je website of website

Wij hebben ons gespecialiseerd in het integreren van huisstijlen in digitale nieuwsbrieven. De nieuwsbrief wordt ontworpen in MailChimp, een veel gebruikt systeem waar je eenvoudig mee kunt werken. We maken ook de koppeling met je website of webshop.  Vervolgens kun je hem zelf maandelijks maken en versturen.

Vragen over de mogelijkheden van nieuwsbrieven voor je bedrijf? Neem contact op!

BEL NU: 085 401 8258

Webdesign, Reclame, Drukwerk, Nieuwsbrieven, Promotiemateriaal, Website Hosting, Onderhoud en Optimalisatie

Over ons

----

Music&Media Webdesign en Reclame
Argon 15 H

4751XC, Oud Gastel

info@musicenmedia.nl

Tel.: 085 401 8258

KvK: 20115726

Openingstijden:
Ma - Vr. 08:00 - 18:00
Za: Via mail bereikbaar
Zo: Via mail bereikbaar

Privacy beleid

Kennis van:

----

Wordpress / WooCommerce

HTML5, CSS3, Bootstrap

MailChimp

Photoshop / Indesign / Illustrator

Google Ads

Open Cart

Google Analytics
Google Search Console
Google Merchant

Website sponsor van snowboard topsporter Niek van der Velden. 

Volg ons:

----

Via Social media

Internet- en print reclamebureau in Roosendaal / Oud Gastel. Wij ontwikkelen en optimaliseren websites & webshops, verzorgen zoekmachine optimalisatie ontwerpen logo’s, huisstijlen en verzorgen geprinte reclame.