Email Campagne

Email Nieuwsbrief

De beste manier om op het netvlies te blijven van uw (potentiële) klanten is het regelmatig sturen van een email nieuwsbrief. Via een digitale nieuwsbrief kunt u bijvoorbeeld uw klanten op de hoogte houden van nieuwe producten of diensten die u levert, prijswijzigingen of nieuwe projecten waar uw bedrijf aan werkt.

 

Hulp nodig bij het maken van uw nieuwsbrief? Wij helpen u graag!

Wij kunnen voor u de totale productie van uw nieuwsbrief verzorgen. U levert afbeeldingen en teksten aan en wij maken voor u de nieuwsbrief en versturen 'm naar al uw klanten. Is het voor u een probleem om zelf goede teksten of afbeeldingen te maken dan helpen wij u hier ook graag mee.

 

Een nieuwsbrief in uw huisstijl? Natuurlijk kan dat!

Wij hebben ons gespecialiseerd in het integreren van huisstijlen in digitale nieuwsbrieven. Hierdoor herkent uw klant meteen dat de nieuwsbrief van uw bedrijf is. De meeste nieuwsbrieven die wij maken voor onze klanten maken we m.b.v. MailChimp. MailChimp is een programma dat het maken van nieuwsbrieven standaardiseert waardoor in elk email programma, of het nu op een mobiele telefoon of een desktopcomputer is, uw nieuwsbrief in uw huisstijl er perfect uit ziet.

 

website ontwerp roosendaal

Continuïteit gegarandeerd

Als wij van Music en Media uw nieuwsbrieven mogen produceren dan zorgen wij er voor dat de continuïteit van uw nieuwsbrief gegarandeerd is. Of u nu wekelijks, maandelijks of elk kwartaal een nieuwsbrief wilt gaan versturen, wij herinneren u ruim op tijd dat u nieuwe content moet aanleveren.
Heeft u een keertje geen inspiratie voor de inhoud van uw nieuwsbrief dan helpen wij u graag met meedenken. Door onze jarenlange ervaring en het feit dat wij 'fris' naar uw bedrijf, producten en diensten kijken, kunnen wij altijd wel een leuk item of verrassende invalshoek verzinnen om uw klanten te informeren over uw bedrijf.

 

 

Maar we doen nog veel meer

Om het aantal mensen dat uw nieuwsbrief krijgt te vergroten kunnen wij ook een invulformulier op uw website zetten waarmee geïnteresseerden zich eenvoudig voor uw nieuwsbrief kunnen inschrijven.

Ook kunnen wij, indien u dat wenst, na elke keer dat u een nieuwsbrief heeft verstuurd u precies vertellen hoeveel mensen de nieuwsbrief hebben gelezen en en eventueel daarna doorgeklikt hebben naar uw website.